Wekelijks bakken we op bestelling ambachtelijk zuurdesembrood in onze steenovens.

Microbakkerij

Lokaal en ambachtelijk.

Goed brood begint met kwalitatief graan. Daarom werken we nauw samen met De Molens Van Oudenaarde. Daar halen we onze biologische bloem, 100% Belgisch.

Waarom kiezen voor zuurdesem?

Het vertraagde proces van fermentatie en ontwikkeling van gluten, geeft het deeg meer kans om vitaminen en mineralen vrij te maken. De smaak wordt rijker en geeft meer karakter.

Enkele gezondheidsvoordelen:

  • Rijk aan vitamines-B, ijzer en calcium

  • Betere opname van mineralen

  • Goed voor je darmflora

  • Helpt de gluten beter af te breken

Op dinsdagochtend gaan de ovens aan en bakken we vers brood. Elke week hebben we diverse soorten in ons gevarieerde aanbod.

Om het je makkelijk te maken bieden we wekelijks ook pakketten aan. In dit pakket stoppen we ook smaakmakers om je brood mee te beleggen. Gerechten to-go zijn er ook.

Wat houd dit in?

  • Huisgemaakte tapenades en spreads

  • Lokale bio kazen

  • Seizoensgebonden soepen

  • Creatieve gezonde gerechten en salades

  • Gebakjes

Op de hoogte blijven van wat we bakken en koken? Bestelling plaatsen?

Neem contact op via e-mail of Whatsapp en volg ons zeker op Instagram of Facebook waar het aanbod wekelijks te zien is.

Om verspilling te vermijden vragen we om ten laatste op zaterdag je bestelling te plaatsen.

Heb je een bedrijf en wil je jouw klanten of personeel een creatieve, gezonde lunch aanbieden? Aarzel niet om ons te contacteren!