Een respectvolle, gebalanceerde samenwerking tussen mens, dier en natuur, zorgt voor het beste product. En daar begint het voor ons mee. We kiezen dan ook resoluut om seizoensgebonden te werken.  Vanuit die visie werken we ook nauw samen met lokale bio-producenten die dezelfde waarden delen.

De jarenlange fascinatie voor vuur trekken we volledig door in onze keuken en hoe we gerechten bereiden. Houtvuur brengt ons terug naar oude tradities en het ambacht dat koken en bakken is. Houtvuur vertraagt de bereiding en geeft zo een extra smaakdimensie die je niet meer vindt bij hedendaagse bereidingswijzen.

In mijn jeugd ontdekte ik dat koken mensen samenbrengt, dat koken en eten doet stilstaan en voor gezellige, warme en onvergetelijke momenten zorgt.
Mijn passie voor lekker eten, voor mensen te kunnen verwennen, zette zich door in mijn studiekeuze en opleiding, vakantie- en weekendjobs en uiteindelijk mijn beroep. Sinds mijn 14 sta ik in de keuken en ben ik er niet meer uitgekomen.

Luckygreenview kiemde, groeide en bloeit uit talrijke levenservaringen, reizen, creatieve dromen en de nodige ervaring in de sector.

Het innerlijke vuur was groot om mijn eigen stijl, concept en visie verder zelfstandig uit te werken en het te delen met anderen.
En zo geschiedde …

 

Mijn team en ik staan met veel passie en plezier voor jou klaar!